Vocació i sensibilitat

Vocaciò i sensibilitatDes de fa 12 anys em dedico a la geobiologia i l’harmonització d’espais seguint una vocació i sensibilitat vers la llar i la seva relació amb el benestar de les persones.

La geobiologia  em va portar a constatar la importància de l’hàbitat en la salut. Posteriorment els coneixements i l’experiència recollida, juntament amb una sensibilitat vers els espais m’han dut a desenvolupar una metodologia pròpia “7 Eixos d’harmonia” per tal d’ajudar a les persones a crear un hàbitat saludable i harmònic.

Tanmateix conscient de la importància del color i la llum per equilibrar i donar vida a un espai, elaboro els vitralls “Flors de Llum”. Utilitzo aquests vitralls com una eina d’ajuda per harmonitzar espais, aplicant el codi natural del color amb un propòsit concret.

Treball col·laboratiu i divulgatiu

Des de fa dos anys formo part de l’equip docent en el postgrau “Salut i harmonia de l’hàbitat”. Col·laboro amb entitats com GEA (Associació d’Estudis Geobiològics). Realitzo tasques de comunicació i divulgació en temes de geobiologia, influència de la llum i el color en els espais i creació d’un hàbitat conscient, a través de classes, cursos, articles en revistes i entrevistes en ràdio; tanmateix he donat conferències en la Facultat d’Arquitectura de Sant Cugat, en el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Girona i en diversos centres socials i culturals.

Per tal de donar el millor servei, col·laboro amb professionals experts en altres disciplines relacionades amb l’hàbitat i la salut, com per exemple amb l’arquitecte Alfonso Montero, amb qui s’està fent un treball per incorporar “7 Eixos d’harmonia” en obra nova.

Per saber més pots consultar el meu perfil professional complert a LinkedIn.